Találkozás

2008.11.20. 11:11

Éppen böngészni tanulunk, és a menetrendeket nézzük. Én persze Akasztó-Kéthely viszonylatot néztem.

Az út elég hosszú, és macerás, de Székesfehérvár kb félúton van. És még vasárnap is nagyon jó buszai mennek oda, és vissza is. Szombaton ugye táncikál, hétköznap pedig neki iskola, nekem pedig tanfolyás.

Tehát viszonylag könnyen megoldható lenne egy személyes találkozó. És semleges területen. És Szfehérvár belvárosa nem is csúnya. És van "eccség" is. De csak ha sétálunk az is jó. Úgyis a beszélgetés a lényeg, az hogy együtt legyünk.

Szép is lenne. Jó is lenne. De nem hiszem, hogy van rá esély. A közeljövőben semmiképp! Kár is volt megnéznem, beleélnem magam. De talán jobb is. Nem hiszem, hogy meg tudnám állni, hogy megcsókoljam, hogy szorosan átöleljem...

Egyébként pont egy szakítópróbás cikk volt a szomszédom gépén, amikor visszajöttem a levegőzésről. Ez valami jel lehetett, hogy tényleg az lesz a megoldás? Pár nap egymás nélkül. Aztán meglátjuk. Az biztos, hogy így nagyon rossz. Ez talán a legrosszabb megoldás. Így nem tudom elfelejteni, de közelebb sem kerülhetek hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://kain2.blog.hu/api/trackback/id/tr31779170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása