Harag

2008.10.29. 21:10

Igazából csak azt a hatalmas hírt akartam elújságolni, hogy a novics ápdét nagyon jól működik. Már a 34-es derékbőségű farmeromat is le tudom tolni a csípőmön. Természetesen úgy hogy be van gombolva. Még mielőtt valaki nekiáll kötekedni.

De azóta lett egy sokkal érdekesebb téma! Anita válaszolt! Kedvességgel úgy látszik, hogy sokkal többre megy az ember. A lecseszészemre nem reagált, de a harmadik levelemre igen. Bocsánatot kért, hogy nem írt. És persze iszonyú bunkónak tartja ezért magát. De úgy véli, hogy nem kérhetem számon rajta, hogy miért nem írt. Magyarázkodni sem fog. És megkért rá, jobban mondva felszólított, hogy zárjuk le a témát. És szerintem a kommunikációt is. Azért én még írtam neki. Hisz' tudjátok milyen vagyok... Nem tudom, hogy miért nem válaszolt már az első levélre. Én úgy gondolom, hogy valami érzelmi dolog lehet mögötte - bár szerintem csak én gondolom így, és nem ez az igazság. Főleg, hogy magyarázkodni sem akar. Nem talál ki semmit.

És ismét a kedvenc témám: Klau. Ő is kért már tőlem bocsánatot, és tartotta magát bunkónak. Ő sem válaszolt. Majdnem két hétig. Persze azóta sok jég elolvadt a sarkokon. Azóta már össze is kaptunk. Ceca kérdezte is, hogy "min lehet a nem-kapcsolat ezen fázisában összekapni???" Nagyon várom már a pénteket. Nagy döntés lesz! Ha nem jön, és még csak nem is ír, akkor törlöm msn-ről, és kész vége! Ha ír, akkor azt hiszem beletörődök, ha találkozunk, akkor meg hepi leszek.

A következő Szépkislány. Ő is bocsánatot kért tőlem, hogy nem volt 2-3 napig skype-on. De vele teljesen más a helyzet, mint az előző két hölggyel. Ráadásul beszéltünk is tegnap. De erről már beszámoltam.

Bár régi történet, de itt van az én drága Szilviám is. Ő is hányszor bocsánatot kért, és hányszor próbált megbántani. A végleges szakítás után még egy jó darabig ment köztünk az üzenetváltás. Bár volt egy nagyobb - pontosan 202 órás - szünet. Próbált megbántani, hazudott, hogy könnyebb legyen, de sehogy sem volt az. Amíg meg nem szakadt az a bizonyos valami. De még néha ma is meg-megjavul az összeköttetés, zár az áramkör, és nekem rossz.

És ha már ilyen szép kis felsorolás lett belőle, akkor nem hagyhatom ki Brendát sem. Az ő esete aztán végképp más! Vele teljesen másfajta kapcsolatban vagyok, és nem is akartam másmilyent soha. De épp a minap kért elnézést, hogy olyan nagyon hallgat. Már valóban nem olyan ütemű köztünk az információáramlás, mint korábban - akár 2-3 levél naponta. Azok az idők már elmúltak.

Hiába no! Nekem nem szeretnek válaszolni. Brenda kivétel! Neki van igazolása a mulasztásra. Msn/skype-on is én szoktam megszólítani az embereket. Persze itt is van kivétel, de ez csak erősíti a szabályt. Klau egyszer szólított meg, de akkor rejtve is volt fent, hogy csak velem tudjon beszélni. Szépkislány még soha, igaz elég fiatal a kapcsolatunk, és a játékon belül szokott írni.

Mára legyen elég ennyi! Nagyon elkényeztetlek titeket...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kain2.blog.hu/api/trackback/id/tr17739331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tibixe 2008.10.31. 21:29:00

,,Már a 34-es derékbőségű farmeromat is tudom tolni a csípőmön.''

Quest progress: 2/5 ( 9 a max, 5-öt kell begyűjteni )

Novics 2008.11.03. 18:11:09

Nemigazán értem, hogy mi is ez a pontozás dolog. Most mi a baj azzal, hogy le vagyok poszkulva. Ma pl. felvettem egy M-es kerékpáros gatyát, és egy S-es felsőt. Rámjött mindegyik, bár a felsőt segíteni kellett levenni. :D
Szóval jó lenne ha leírnád, hogy mi a rák ez!

Novics 2008.11.03. 21:44:55

Áááá... Kösz!
A legjobb úton vagyok a depresszió felé! :D
süti beállítások módosítása