Türelmetlenség

2008.11.15. 23:07

Azt hiszem elkúrtam. Nem kicsit. Nagyon!

Mit is írtam tegnap? Várnom kell. És mit csináltam?! Nem vártam!

Nem is tudom hogyan történt. Zozival beszélgettem. Ki akartam faggatni, hogy vele mi van. De persze beszéltünk Barbiról is. És egy kicsit elbizonytalanított. Hogy fiatal, hogy messze lakik. Én is gondoltam erre, és engem is aggasztott.

Itt most közben Barbival beszélem meg a dolgot...

A megbeszélés még folyamatban. Nem tudjuk, hogy mi lesz, de egyikőnk sem szeretné ha megszakadna a kapcsolatunk. De hogy milyen is lesz?! Nem tudjuk még. Sajnos már soha nem lehet a régi. És én ezt bánom. Jó lett volna ha nem hozakodok elő a dologgal.

Ja hogy még nem mondtam el, hogy milyen dologgal?! Valahogy oda keveredtünk, hogy bevallottam, hogy szeretem. Persze nem egészen így, nyíltan, de kiderült belőle. Vagy nem is tudom... Az egész olyan kusza. Ha visszaolvasok, akkor nem is tudom, hogyan jöttek a gondolatok egymás után. Lényeg, hogy időt kért, és elment fürdeni.

Aztán megkezdődött egy kínos beszélgetés. Ő egyébként azt hitte, hogy a távolság és a kora miatt nem lemondok róla, vagy talán nem is akartam tőle semmit. Én persze hevesen cáfoltam! Aztán kiderült, hogy az ő életét is fenekestül felforgattam. Annyira megszeretett ezalatt a pár nap alatt, ahogy nem szokás embereket ilyen rövid idő alatt. És az egész napja vacak volt, amíg nem kezdtünk el beszélgetni. És már félelmetesnek tartja, hogy mennyi közös vonás van bennünk.

Sikerült 3x megríkatnom... de ugyanakkor meg is mosolyogtattam. (Az első sorban lévő idézettel.) És most várok. Ő agyaskodik, én várok. Írtam neki, hogy szeretném ha a barátnőmnek nevezhetném. Ha az egész világnak eldicsekedhetnék vele. (Milyen önző szempont...)

Az egész, amit leírtam zavaros még nekem is. De most nem tudok összeszedettebben írni. Majd ha minden tiszta lesz írok még. Ha Barbi végre választ ad...

A bejegyzés trackback címe:

https://kain2.blog.hu/api/trackback/id/tr26771154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ceca 2008.11.16. 15:12:17

Tessék.Már megint nem figyel rám! Jól megmondtam, hogy a kor és a távolság nem számít, ha komoly a dolog, várni meg mindenki tud, csak akarni kell, maximum kellemetlen kissé, de meghozza gyümölcsét. De hiába tépem a szám, senki nem hallgat a jó öreg sokat látott macskára.:P
Szerintem nem szabtad el, ez volt a lehető legjobb amit léphettél.Őszinteség és pont. Hogy mi sül ki belőle, azt nem az dönti el, hogy te mikor vallasz szerelmet.

Novics 2008.11.16. 15:58:29

Én figyelek! Én is mondtam neki. És igazából őt sem zavarja annyira. Csak hirtelen jött neki. Nem csak a vallomás, hanem az egész érzés is. Fura neki, hogy olyan valakit szeret ennyire, akit 4 napja ismer, és csak a netről.
Szóval tessék őt meggyőzni!
süti beállítások módosítása